Een eenvoudige sleutel voor Olievrije compressor onthuld

Het modulaire concept van een tot vier airends (luchtmonden) maakt het mogelijk om de compressor systematisch met de behoefte aan te horen en heeft tegelijkertijd ons maximale veelzijdigheid, ongeacht of een compressor aangewend wordt op luchtketels ofwel koeldrogers, ofwel dat deze deel uitmaakt met een duplex eenheid ofwel met een cycloonscheider gekoppeld kan zijn.

Doordat de compressor verschillende op lucht draaiende hulpgereedschappen kan aandrijven is het in feite een soort multitool en zeer flexibel inzetbaar. Omdat dit hulpgereedschap met ons slang gekoppeld kan zijn heb je ook heel wat bewegingsvrijheid.

Vragen of hulp benodigd voor jouw bestelling? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één met de winkels Compressorcenter.nl

!Praktische olievrije Michelin MBL6 compressor betreffende ons 6 liter lucht tank. Perfect vanwege service monteurs en het afblazen aangaande elektrische systemen.

Door een tankinhoud over 50 liter werk je lang door betreffende de Powerplus POWX1750. Echt bij lichtere bezigheden als tacken, blazen ofwel oppompen, hoef je slechts zelden pauzes in te lassen.

Een laag toerental betreffende 1370 t/min die ervoor zorgt dat de compressor een stille werking en een lange levensduur heeft.Speciaal behandelde cilinders voor

Ons compressor zuigt lucht aan en repliceert dit tezamen om dit vervolgens tussen hoge druk beschikbaar te stellen waardoor je daar alle mogelijke luchtgereedschappen mee aandrijft. Een belangrijkste vraag die je jezelf bij het kiezen betreffende ons compressor moet stellen, is een welke luchtgereedschappen jouw ermee aan wilt drijven. Ook niet elke compressor kan zijn geschikt om ieder type luchtgereedschap aan te drijven.

Voor KARWEI kun jouw een compressor aanschaffen anti een mooie prijs. De luchtcompressoren en mini compressoren bestaan geselecteerd op de hoogste capaciteit aangaande de voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste merken. Kom een compressor die bij jou past langs in de bouwmarkt of koop meteen sites!

Moeraanzetter voor krappe ruimtes 27 november, 2015 Een nieuw ontwikkelde pneumatische moeraanzetter RTP met Atlas Copco Tools is ons read more krachtig en compact werktuigen, passend vanwege voor filmmontage in een bouw met windenergiesystemen en van zware apparaten of vanwege schroefverbindingen van rails en wissels. Een variant met ¾ ″ aandrijfvierkant weegt doch net… Bekijk nader →

Een krachtige motorfiets zorgt een hogere opbouw over een druk en voor een snelle aanzuiging aangaande lucht. Hoe sneller dat zal op welke manier stabieler een keteldruk blijft en hoe stabieler de uitgaande luchtdruk is. Het kan zijn onder andere voor verf spuiten belangrijk.

Behalve dat het handig kan zijn teneinde compressors in huis te hebben, kun jouw ze verder vanwege onderweg of op vakantie volmaakt gebruiken. Mogelijkerwijs ken je het immers: ons luchtbed vanwege in het zwembad opblazen met jouw mond.

Doordat een 6 meest gebruikte accessoires alang meegeleverd geraken kun je met een POWX1730 gelijk met de slag. De compressor bezit ons vermogen aangaande 4.

Behalve een compressor en dit juiste luchtgereedschap heb je ons luchtslang benodigd om de compressor en het luchtgereedschap betreffende mekaar te verbinden. Voor het onderhouden met oliegesmeerde compressors en het luchtgereedschap is het ook met te adviseren compressorolie aan te schaffen.

Alang naar gelang een noodzaak wegens de inzet of olievrije compressor type gaat drukbegrenzing geïnstalleerd en afgesteld worden. Zie hiertoe tevens een achtergrondinformatie over zijkanaalventilator, schottenpomp en centrifugaal ventilator. We assisteren u met genoegen bij een selectie en configuratie betreffende uw olievrije compressor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *